Je huis verkopen tegen de beste voorwaarden,  dat wil toch iedereen? Maar wat zijn de beste voorwaarden nou helemaal? Dat is eigenlijk best relatief en voor iedereen betekent dat wat anders. 

Je huis verkopen aan belegger is namelijk ook mogelijk. Een investeerder of belegger kan vaak sneller aankopen en kijkt met een andere blik naar je woning. Maar waar vind je die? Wij hebben online een professionele partij gevonden die hierbij bemiddelt. Je kunt ze online vinden en heel gemakkelijk en discreet je gegevens invullen. Zelfwoonhuisverkopen neemt dan vrijblijvend contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Ze rekenen hierbij géén makelaarskosten en hun service is gebaseerd op no cure no pay. Als je huis dus niet verkocht wordt binnen een bepaalde tijd ben je vrij om naar een andere makelaar of dienstverlener te gaan. Erg transparant en wel zo makkelijk dus!

Je huis verkopen aan een belegger kan vele voordelen bieden!

Zo kan een belegger vaker zonder voorbehoud van financiering een woning aankopen. Ze kunnen je dus meer zekerheid geven bij de verkoop van je woning. Soms is het namelijk al nodig een getekende koopovereenkomst te hebben in verband met je nieuw aangekochte woning en nieuwe hypotheek.

Een belegger of investeerder kan er dus voor zorgen dat jij je huis sneller en tegen meer zekerheden verkoopt. Zo word je huis verkopen aan investeerder heel gemakkelijk. Maar wat doen zij dan met de woning? Dat is een goede vraag. Dit ligt aan de woning die aangekocht wordt. Zo is er een verschil tussen een kluswoning aankopen of een luxe afgewerkt appartement aankopen. Als je huis veel onderhoud nodig heeft kan de belegger ervoor kiezen om de woning eerst op te knappen. Daarna kan er besloten worden de woning te verhuren of in opgeknapte staat weer te verkopen. Het risico op een goede verkoop ligt dan bij de belegger.

Verduurzamen van de woning wordt eenvoudig

De laatste tijd is er veel aandacht voor het verduurzamen van woningen. Wat wij vaak zien gebeuren is het vervangen van enkel glas naar dubbel glas en veel aandacht voor de wijze van verwarmen van de woning. Een nieuwe cv-ketel plaatsen behoort tot de mogelijkheden. Dit zijn dan zaken waar jij geen aandacht meer aan hoeft te geven. De belegger heeft vaak een netwerk opgebouwd van aannemers en klusjesmannen zodat hij deze verbouwing sneller kan uitvoeren. De belegger zorgt dus voor een stuk gemak. Jij kunt je huis snel verkopen en voor de beste voorwaarden. Zo heb je ook rust in je hoofd om op zoek te gaan naar een nieuwe passende woning.

Wil je meer weten over deze oplossing? Neem dan een kijkje op onze website waarop Zelfwoonhuisverkopen aangeeft hoe zij je het beste zouden kunnen helpen.