De meeste slachtoffers van woninginbraken wonen in gemeenten met 70.000 of meer inwoners. De top drie is respectievelijk Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Binnen ons werkgebied valt Rotterdam. Onderzoek van de politie stelt daar in tegendeel vast dat risico niet met de stad te maken heeft. Het blijkt dat je ook op moet passen als je dichtbij de snelweg woont. Huizen die in de buurt zitten van een snelweg lopen namelijk, hoger risico op dan sommige huizen in grote steden. Dit komt omdat inbrekers graag een makkelijke en snelle ontsnappingsroute willen. Woon je in Amsterdam, Rotterdam of den Haag én dichtbij de snelweg? Dan moet je extra oppassen. Bij Slotenmeester hebben wij de beste sloten voor jou, zodat jij de juiste voorzorgsmaatregelen kan nemen. Den Bosch is een relatief veilige stad maar het is van groot belang dat je je sloten om de zoveel tijd laat vervangen zodat je inbrekers afschrikt. Een slotenmaker in Den Bosch kan je hierbij helpen.

Extra veilig

In een stad als Rotterdam wordt er het meest ingebroken, er wonen ook heel veel mensen en juist door de drukte kan het een aantrekkelijk doelwit zijn om het te proberen. Hier moet u dus extra oppassen. Maatregelen die u kunt nemen zijn bijvoorbeeld de lichten aan laten voordat u weggaat of goed kijken voordat u opendoet. Deze tips zijn natuurlijk niks waar zonder een goed slot. Bij Slotenmeester kunnen we kijken naar het beste slot voor u, zodat u met een veilig gevoel de deur uit kan. Gelukkig helpen dingen als buurtpreventie al een hoop, maar een inbreker kan snel te werk gaan. Als de dief te makkelijk er in en uit kan, is hij weg met de buit voordat de politie überhaupt gebeld is.

Samen de beste optie kiezen

Wat ook heel belangrijk is bij het voorkomen van inbraak zijn sloten op de ramen. Bij Slotenmeester kunnen wij je hier ook bij helpen. Samen met de specialist kunnen we kijken naar de beste opties voor jouw woning, zodat je in een grote stad, een dorp langs de snelweg met een veilig gevoel rondloopt. Natuurlijk is er altijd en overal wel een kans op inbraak, dus ook bij minder hoog risico raden we aan om de beste sloten op je ramen en deuren te hebben zitten.