Verhuizen, het kan nogal wat problemen opleveren. Om er maar een paar te noemen. De bank die je van vier hoog naar beneden hebt getild past niet door de voordeur van je nieuwe huis; de auto is te klein voor al je spul waardoor je drie keer heen en weer door Den Haag moet; je maakt een iets te scherpe bocht waardoor het glas kapot spettert op de achterbank van je auto. Al deze problemen komen vast wel een heel aardig aantal mensen bekend voor. Tijd dus om er wat aan te doen! In dit artikel vertellen we hoe een soepele verhuizing verloopt.

Tijd en Ruimte

Ja, het klinkt een beetje cliché, maar het is zo belangrijk om op tijd te beginnen. Veel stress wordt veroorzaakt door het te laat beginnen, waardoor achterstanden opgebouwd worden en dingen vergeten worden. Begin dus gewoon een week van te voren met een mentaal plan maken. Wat moet eerst weg? Hoe ga je alles handig inpakken? Heb je nog verhuisdozen nodig? Past alles door de deur? Moeten er dingen uit elkaar gehaald worden? Al deze vragen moeten alvorens je begint met de verhuizing beantwoord zijn. Als je dan eenmaal begonnen bent is het van belang dat je je jezelf wat ruimte geeft. Je gaat gewoon veel lopen met zware dingen en dan wil je niet tegen van alles en nog wat aanlopen. Geef jezelf dus tijd en ruimte, dat voorkomt stress.

 

Regel vervoer

Veel problemen met verhuizen in Den Haag komen omdat het lastig is adequaat vervoer te regelen. Je vrienden of familie wil je liever niet met je verhuizing belasten, maar toch heb je wel extra vervoer nodig. Maar waarom zo moeilijk doen als het makkelijk kan. Verhuis Den Haag is een verhuisbedrijf in Den Haag die verhuiswagens aanbieden. Huur bijvoorbeeld gewoon een busje voor een dag. Hier kun je je hele inboedel in kwijt. Zo ben je lekker snel klaar.