Stel jezelf eens voor, je ligt in je comfortabele strandstoeltje onder de Spaanse zon terwijl je naar het geruis van de golven luistert. Je bent er met je dierbaren en een lekkere mojito in de hand. Je hebt het helemaal naar je zin en vraagt jezelf af, of dit niet het ideale leven is…

Heel begrijpelijk en ook heel verstandig want het is niet enkel het ideale leven maar ook de ideale investering! Zorgeloos, zonder stress of enige moeilijkheid beloven makelaars deze droom waarheid te maken. Maar wat zijn nu de voordelen van zulke investering in het buitenland?

Een goede investering

Spanje is ontzettend populair. De Spaanse Costa Blanca al zeker! De hotels zijn nochtans best beperkt. In plaats van een hotel te betalen en niet je eigen ding te kunnen doen is er de optie om iets te huren maar vooral ook, iets te kopen enorm interessant. Hierdoor kan jij je inrichting zelf bepalen alsook de regels van het huis!

De vastgoedmarkt is dan ook niet enkel goedkoper maar er zijn ook veel meer (bewonderenswaardige) mogelijkheden. Mis je dan je thuisland of familie? Dan kan je gewoon teruggaan en eventueel je huis onder de zon verhuren!

Een goede levensstandaard

In het buitenland hebben ze vaak andere principes en waarden. Het zuiden staat bekend voor het genieten van de kleine dingen in het leven. Ze gaan het leven tegemoet met minder stress en haast die wij gewoon zijn in het westen.

De leefkwaliteit

Wist je dat de wereldgezondheidsorganisatie (WHO) de uitspraak gemaakt heeft dat een plek onder deze Spaanse zon wel eens de gezondste van Europa is! Geen wonder met die fijne zeelucht en geweldige cultuur. Er zijn dan ook nog eens internationale ziekenhuizen met ook dokters die taalvaardig in het Nederlands zijn.

Laat ons het ook even hebben over het mediterraanse klimaat. Hou je niet van grijze, sombere dagen? Dan is Spanje wel echt een plek om te overwegen. Ook in de winter vind de zon namelijk vaak zijn weg doorheen het seizoen. Overtuigd? Primavillas kan je nog veel vertellen over deze redenen!